23:01 uur 10-05-2023

Nexsan overtreft omzetdoelstelling voor eerste kwartaal en kondigt plannen aan om meer groei en voortdurende innovatie te stimuleren voor de Marquee SAN- en File Storage-productlijn

Met eigenaarschap van Serene Investment Management LLC kondigt Nexsan sterke boekingen voor eerste kwartaal en strategie aan om de groei in de komende kwartalen te versnellen

SUNNYVALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Nexsan heeft vandaag aangekondigd dat het zijn agressieve inkomstendoelstelling voor het eerste kwartaal heeft overtroffen. Na in februari te zijn overgenomen door Serene Investment Management LLC heeft het eigenaarschap van Serene Nexsan snel teruggeleid naar een fase van groei, innovatie en winstgevendheid.

Onder deze nieuwe eigenaar was de eerste opdracht van Serene Investment Management LLC het binnenhalen van ervaren technologieleiders om een nieuw tijdperk van groei te bevorderen en de visie van de eigenaar van voortdurende hoogwaardige productinnovatie, levering en ongeëvenaarde klanttevredenheid waar te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matthew Pugh

443-527-1552

mpugh@pughandtillerpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr