00:03 uur 10-05-2023

inriver demonstreert innovaties en klantsucces op PIMpoint Europe 2023

Circulariteit, duurzaamheid en een nieuwe soort PIM lopen voorop tijdens toonaangevend evenement op het gebied van productinformatiebeheer

MALMO, Zweden–(BUSINESS WIRE)– inriver, het vooraanstaande softwarebedrijf dat het hele producttraject aandrijft met omzetgestuurd productinformatiebeheer (PIM) voor elk klantcontactpunt, heeft vandaag een belangrijke nieuwe productinnovatie onthuld en toonaangevende merkpartners gepresenteerd op PIMpoint Europe 2023, zijn jaarlijkse conferentie en ‘s werelds grootste evenement voor productinformatiebeheer.

Het evenement van dit jaar wordt gemarkeerd door het nieuwe soort PIM van inriver, een evolutie van traditionele productinformatiebeheeroplossingen. Als resultaat van dit nieuwe soort PIM kondigde inriver voortdurende productinnovatie aan voor het PIM-platform van inriver, inclusief ChatGPT-functionaliteit om efficiëntie te creëren voor het vergroten van productgegevens, en toonde het bedrijf verder de kracht van de nu beschikbare syndicatiemogelijkheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@inriver.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr