11:54 uur 10-05-2023

GCEX krijgt vergunning van Deense FSA om als beleggingsonderneming te opereren

COPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– GCEX, een toonaangevende digitale prime brokerage, heeft van de Deense Financial Supervisory Authority (FSA) toestemming gekregen om als beleggingsonderneming te opereren.

De FSA-licentie is een belangrijke mijlpaal voor GCEX. Het snelgroeiende bedrijf kan nu rolling Spot FX en CFD’s aanbieden aan institutionele klanten in de EU.

“Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf en wij geloven dat het een belangrijke katalysator zal zijn voor groei in Europa. Brokers, fondsbeheerders, hedgefondsen en professionele handelaren die in de EU gevestigd zijn, zullen nu met een gerust hart kunnen handelen met een geloofwaardige onderneming die in hun eigen rechtsgebied is gereglementeerd.”, aldus Michael Aagaard, Managing Director, GCEX, Denemarken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Vanessa Green

vanessa@wigwampr.com / Tel. +44 (0)771 333 2303

Check out our twitter: @NewsNovumpr