20:23 uur 10-05-2023

DXP Enterprises, Inc. verzet publicatie van inkomsten voor eerste kwartaal van 2023

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– DXP Enterprises, Inc. (NASDAQ:DXPE), heeft vandaag aangekondigd dat het de bekendmaking van de resultaten over het eerste kwartaal van 2023 en de conference call die eerder gepland waren voor 10 mei 2023, opnieuw zal plannen. De vertraging is het gevolg van extra tijd die nodig is om de jaarrekening van het bedrijf af te ronden, en het bedrijf zal zo snel mogelijk een verdere aankondiging doen met betrekking tot de timing van de publicatie en de conference call, maar verwacht dat deze vóór het einde van de week zal plaatsvinden.

De Private Securities Litigation Reform Act van 1995 biedt een ‘veilige haven’ voor toekomstgerichte verklaringen. Bepaalde informatie die in dit persbericht is opgenomen (evenals informatie die is opgenomen in mondelinge verklaringen of andere schriftelijke verklaringen die zijn afgelegd of zullen worden afgelegd door het bedrijf) bevat verklaringen die toekomstgericht zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DXP Enterprises, Inc.

Kent Yee, 713-996-4700

Senior Vice President, CFO

www.dxpe.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr