00:43 uur 10-05-2023

Algemene vergadering van 2023 van Accelleron Industries AG: alle voorstellen worden goedgekeurd

BADEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– De aandeelhouders van Accelleron Industries AG hebben vandaag ter gelegenheid van de eerste jaarlijkse algemene vergadering alle voorstellen van de Raad van Bestuur met een grote meerderheid goedgekeurd.

Tijdens de eerste jaarlijkse algemene vergadering van Accelleron Industries AG keurden de aandeelhouders alle voorstellen goed, inclusief de totale maximale vergoeding voor de leden van de Raad van Bestuur voor de periode vanaf de jaarlijkse algemene vergadering van 2023 tot de jaarlijkse algemene vergadering van 2024, en het maximale totaalbedrag van de vergoeding voor de leden van de directiecomité voor het boekjaar 2024, in beide gevallen met een grote meerderheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Martin Regnet

Hoofd External Communications & Public Affairs

media@accelleron-industries.com
Tel.: +41 79 627 63 88

Contactpersoon voor beleggers:
Michael Daiber

Vice President Strategy & IR

investors@accelleron-industries.com
Tel.: +41 79 698 6085

Check out our twitter: @NewsNovumpr