13:26 uur 09-05-2023

Zion Pharma kondigt een wereldwijde overeenkomst aan met Roche voor de ontwikkeling en commercialisering van een orale HER2 Tyrosine Kinase-remmer die door de bloed-hersenbarrière dringt

HONG KONG & SUZHOU, China & SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– Zion Pharma Limited, een Chinees biotechnologiebedrijf dat zich toelegt op doordringbare verbindingen in de hersenen, heeft vandaag aangekondigd dat Roche de wereldwijde rechten heeft verworven op het belangrijkste programma van Zion, ZN-A-1041. ZN-A-1041 is een oraal toe te dienen selectieve tyrosinekinaseremmer gericht op de Human Epidermal Growth Factor Receptor 2 (HER2). ZN-A-1041 is ontworpen om de bloed-hersenbarrière te doorbreken en heeft het potentieel om het ontstaan van hersenmetastasen te behandelen of te voorkomen bij patiënten met HER2-positieve uitgezaaide borstkanker. Tot 50% van de patiënten met HER2-positieve uitgezaaide borstkanker zal in de loop van de ziekte hersenmetastasen ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over media en partnerschappen:
J. Michael French

SVP, bedrijfsontwikkeling

michael.french@zionpharma.com
+1.703.338.1972

Check out our twitter: @NewsNovumpr