15:43 uur 09-05-2023

Taktile lanceert gegevensmarktplaats met toonaangevende gegevensproviders om kredietverstrekkers meer mogelijkheden te geven

  • Taktile werkt samen met Codat, CRS en anderen om gemakkelijk toegang te bieden tot traditionele krediet-, identiteits-, fraude-, open bank-, boekhoud- en alternatieve gegevens.
  • Op het low-code platform van Taktile kunnen fintechs en traditionele financiële instellingen eenvoudig, in enkele minuten, nieuwe gegevensbronnen toevoegen met behulp van vooraf gebouwde integraties.
  • In een tijd waarin winstgevendheid voor financiële instellingen van het grootste belang is, stelt de vereenvoudiging van gegevensintegraties kredietverstrekkers in staat het acceptatiepercentage te verhogen, het aantal wanbetalingen te verlagen en concurrerende, op risico gebaseerde prijzen aan te bieden.

NEW YORK & BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Taktile, het toonaangevende platform voor geautomatiseerde besluitvorming, kondigde de lancering aan van zijn Gegevensmarktplaats als onderdeel van zijn missie om de manier waarop fintechs en banken gegevens gebruiken om beslissingen te nemen, te revolutioneren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Audrey White – audrey.white@taktile.com / +44 7908 033980

Check out our twitter: @NewsNovumpr