10:49 uur 09-05-2023

De digitale vertrouwensparadox: ondanks het belang ervan is het voor de meesten geen prioriteit

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nieuw onderzoek van de wereldwijde vereniging voor digitaal vertrouwen ISACA onderstreept het belang van digitaal vertrouwen voor bedrijven en IT-professionals in Europa. Uit het onderzoek blijkt dat 94% van de respondenten van mening is dat digitaal vertrouwen relevant is voor hun organisatie, waarbij 93% van de IT-professionals aangeeft dat het relevant is voor hun huidige baan. En het belang ervan zal alleen maar toenemen, aangezien 83% van de bedrijven denkt dat digitaal vertrouwen de komende vijf jaar nog belangrijker zal worden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230508005815/nl/

ISACA definieert digitaal vertrouwen als het vertrouwen in de integriteit van de relatie, interacties en transacties tussen aanbieders en consumenten binnen een geassocieerd digitaal ecosysteem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

firstlight group

ISACAteam@firstlightgroup.io 07526565507

Check out our twitter: @NewsNovumpr