11:50 uur 08-05-2023

Thales onthult CipherTrust Ransomware Protection om kritieke gegevens te beschermen

  • Thales heeft CipherTrust Ransomware Protection uitgebracht om klanten te helpen kritieke bestanden en mappen te beschermen tegen ransomware-aanvallen.
  • Klanten kunnen nu profiteren van de voordelen van real-time analyse van het gedrag bij bestandstoegang om een veilige en naadloze bescherming te bieden.

PARIS LA DÉFENSE–(BUSINESS WIRE)– Thales, de toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en beveiliging, kondigde vandaag de lancering aan van zijn CipherTrust Transparent Encryption Ransomware Protection (CTE-RWP), een optionele gelicentieerde functie voor het CipherTrust Data Security Platform. CTE-RWP verhoogt de bescherming van bestanden en mappen van klanten tegen ransomware-aanvallen via toegangsbeheercontroles en versleutelingsprocessen.

Volgens het 2023 Thales Data Threat rapport, meldt 49% van de IT-professionals een toename van ransomware-aanvallen en 22% van de organisaties heeft in de afgelopen 12 maanden een ransomware-aanval meegemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS CONTACTPERSOON
Thales, media relaties
Beveiliging en cyberveiligheid
Marion Bonnet

+33 (0)6 60 38 48 92

marion.bonnet@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr