20:16 uur 08-05-2023

Energy Vault lanceert eerste duurzaamheidsrapport

Inaugureel rapport, ontwikkeld in overeenstemming met de Global Reporting Initiative-normen, creëert een kader voor prestaties, inclusief strategische afstemming op geldende normen

Energy Vault beschrijft haar duurzaamheidsstrategie, waarin bewustwording en afstemming met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn opgenomen

LUGANO, Zwitserland & WESTLAKE VILLAGE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Energy Vault Holdings, Inc. (NYSE: NRGV) (‘Energy Vault’ of het ‘Bedrijf’), een leider in duurzame oplossingen voor energieopslag op netschaal, heeft vandaag de publicatie aangekondigd van haar inaugurele duurzaamheidsrapport.

Het rapport beschrijft het uitgebreide portfolio van technologieën en oplossingen voor duurzame energieopslag voor korte, lange en ultralange duur van Energy Vault, de duurzaamheidsstrategie van het Bedrijf en de benadering ten aanzien van toezicht, verantwoording, implementatie en rapportage op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
energyvaultIR@icrinc.com

Media:
media@energyvault.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr