20:24 uur 08-05-2023

Brightcove genoemd als leider in The Aragon Research Globe™ for Enterprise Video-rapport 2023

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (Nasdaq: BCOV), het meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf ter wereld, is voor het tweede achtereenvolgende jaar door Aragon Research, Inc. uitgeroepen tot “Leader” in het rapport “The Aragon Research Globe™ for Enterprise Video, 2023”.

“We zijn vereerd dat we zijn aangewezen als leider voor bedrijfsvideo in The Aragon Research Globe for Enterprise Video, 2023-rapport. Het rapport richt zich op boeiende oplossingen en strategieën voor ondernemingen om zaken te laten groeien met streaming video, wat aansluit bij het aanbod van Brightcove”, aldus Scott Levine, SVP en Head of Product bij Brightcove. “Enkele manieren waarop we innoveren en tegemoetkomen aan de eisen van klanten zijn het bevorderen van video-first interne communicatie-ervaringen via ons Communications Studio-aanbod en het uitbreiden van e-commerce-integraties om bedrijven in staat te stellen kopers te interesseren met interactieve video.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Joseph J. Nuñez, Directeur wereldwijde communicatie en public relations

jnunez@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr