13:11 uur 06-05-2023

DWK Life Sciences voltooit overname van Assem-Pak | Aluseal

WERTHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– DWK Life Sciences (‘DWK’), een toonaangevende wereldwijde producent en leverancier van laboratoriumglaswerk, plasticwaren en primaire verpakkingsoplossingen, heeft de overname afgerond van Assem-Pak | Aluseal (‘Assem-Pak’), een Amerikaans bedrijf gevestigd in Vineland, New Jersey. Assem-Pak, dat 23 jaar geleden werd opgericht en momenteel 110 mensen in dienst heeft in zijn fabriek in New Jersey, is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige rubberen stoppen en aluminium afdichtingen, evenals hoogwaardige diensten zoals wassen, reinigen, assembleren en kitten van primaire verpakkingen voor de Life Science-markt.

Door de overname kan DWK zijn assortiment aanpasbare verpakkingsoplossingen voor het Life Science-industriesegment verbreden, waardoor het bedrijf de klanten bij elke kritieke stap van hun ontwikkelingsproces kan ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cortney Ecklor, Digital Marketing Manager

cortney.ecklor@dwk.com
Tel.: 865.399.6047

Check out our twitter: @NewsNovumpr