11:07 uur 05-05-2023

European DataWarehouse voor de derde keer uitgeroepen tot Data Provider of the Year

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– European DataWarehouse (EDW) is verheugd aan te kondigen dat het is uitgeroepen tot Data Provider of the Year bij de 2023 Global Capital European Securitization Awards in Londen.

De prijsuitreiking erkent de uitstekende prestaties op het gebied van Europese gestructureerde financiering en de winnaars worden gekozen door het publiek. Dit is de derde keer in vijf jaar dat EDW de prestigieuze Data Provider of the Year prijs heeft gewonnen, na ook in 2019 en 2022 de eer te hebben gekregen.

“Het herhaaldelijk winnen van deze prijs is een ongelooflijke eer en getuigt van het vertrouwen en de erkenning die ons toegewijde team binnen de Europese securitisatiemarkt heeft verdiend,” zegt EDW CEO, Dr. Christian Thun.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

European DataWarehouse GmbH
Diane Vogelpohl

Marketing & Communicatie Manager

Tel. 49 (0) 69 50986 9326

E-mail: diane.vogelpohl@eurodw.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr