22:58 uur 04-05-2023

Protecto verhoogt privacybescherming met 10x met bliksemsnelle GPU-technologie van NVIDIA

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Protecto, een toonaangevende leverancier van privacy intelligence-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het de prestaties van zijn privacymodellen op NVIDIA GPU’s heeft kunnen verbeteren, waardoor het ontdekken van privacyproblemen tot 10x sneller gaat dan voorheen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005087/nl/

Protecto Boosts Privacy Protection by 10x with Lightning-Fast GPU Technology from NVIDIA (Graphic: Business Wire)

Protecto Boosts Privacy Protection by 10x with Lightning-Fast GPU Technology from NVIDIA (Graphic: Business Wire)

Met behulp van krachtige NVIDIA GPU-technologie heeft Protecto robuuste privacyoplossingen geleverd die organisaties helpen beschermen tegen datalekken en andere privacy-gerelateerde risico’s. Protecto’s samenwerking met NVIDIA heeft de snelheid en nauwkeurigheid van privacyanalyses aanzienlijk verbeterd.

“Onze samenwerking met NVIDIA is voor ons een doorbraak geweest”, zegt Protecto CEO Amar Kanagaraj. “NVIDIA GPU-technologie heeft ons in staat gesteld om enorme hoeveelheden gegevens met ongekende snelheid te analyseren, waardoor potentiële schendingen van privacy en gegevensbescherming veel eerder aan het licht komen. De prestatieverhoging heeft ons in staat gesteld om enorme hoeveelheden persoonlijke gegevens op schaal te identificeren, te maskeren en te deblokkeren, en onze klanten het ultieme beschermings- en prestatieniveau te bieden dat ze nodig hebben in de huidige datagestuurde wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Protecto
www.Protecto.ai
amar@protecto.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr