11:47 uur 04-05-2023

BlackBull Markets breidt haar assortiment handelsplatforms uit met DXtrade

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– BlackBull Markets, een internationale makelaar gevestigd in Nieuw-Zeeland, introduceert haar nieuwe FX- en CFD-handelsplatform BlackBull Trade, gebaseerd op het handelsplatform DXtrade van Devexperts. Het platform is tot stand gekomen in samenwerking met Devexperts, een softwareleverancier voor kapitaalmarkten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230503005559/nl/

The BlackBull Trade platform was delivered through a partnership with Devexperts, a software vendor for capital markets. (Graphic: Business Wire)

The BlackBull Trade platform was delivered through a partnership with Devexperts, a software vendor for capital markets. (Graphic: Business Wire)

De samenwerking met Devexperts behelst onder andere de integratie in de API, zodat de klanten van BlackBull Markets rechtstreeks in TradingView kunnen handelen met hun BlackBull Trade-account.

De klanten van BlackBull Markets profiteren van spreads vanaf 0,0 pips, marges tot 500:1, een gemiddelde orderuitvoeringssnelheid van slechts 20 ms en 24/7 ondersteuning.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elena Gorbacheva

Hoofd Communicatie

pr@devexperts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr