20:03 uur 04-05-2023

Berkshire Hathaway Specialty Insurance benoemt Hilary Browne en Cameron Holmes op leidinggevende posities in het wereldwijde verzekeringswezen

BOSTON & DUBLIN & SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Berkshire Hathaway Specialty Insurance (BHSI) heeft vandaag twee promoties aangekondigd: Hilary Browne is gepromoveerd tot Deputy Global Chief Underwriting Officer, en Cameron Holmes is nu Global Underwriting Officer, vastgoed voor energie en bouw.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005094/nl/

Hilary Browne, Deputy Global Chief Underwriting Officer. (Photo: Business Wire)

Hilary Browne, Deputy Global Chief Underwriting Officer. (Photo: Business Wire)

Hilary, die bijna 25 jaar wereldwijde ervaring heeft in de verzekeringssector, kwam in 2019 bij BHSI als Country Manager, Ierland, en hoofd schadeverzekeringen voor Europa, en was meest recentelijk Global Chief Underwriting Officer, schadeverzekeringen en gezondheidszorg, en adjunct-hoofd Europa. In haar nieuwe functie zullen haar verantwoordelijkheden voor de regio Europa overgaan op Alessandro Cerase, onlangs benoemd tot hoofd BHSI van de regio Europa, terwijl zij verantwoordelijk blijft voor de wereldwijde schadeverzekeringen en gezondheidszorg underwriting. Daarnaast zal Hilary in haar nieuwe functie leidinggevend toezicht houden op BHSI’s wereldwijde A&H-verzekering, multinationale verzekering en ondersteuning, en verzekeringstechnische zaken. Hilary blijft gevestigd in Dublin en rapporteert aan David Fields, Global Chief Underwriting Officer, BHSI.

Hilary heeft uitzonderlijke bijdragen geleverd aan BHSI, zowel als lid van ons Europese leidersteam als in haar hoedanigheid van wereldwijde underwriting officer voor schadeverzekeringen en gezondheidszorg”, aldus David Fields. “Met de groei van BHSI’s wereldwijde acceptatieportefeuille is de tijd rijp om ons wereldwijde acceptatieleiderschap te versterken, en Hilary’s bijdragen bij BHSI en in de sector maken haar ideaal voor deze rol.”

Cameron is sinds 2018 hoofd technische lijnen vastgoed bij BHSI in Australië. Hij kwam in 2015 bij BHSI in dienst als energie- en bouwmanager en heeft meer dan 20 jaar ervaring in engineering en technische lijnen vastgoedverzekeringen. In zijn nieuwe functie blijft hij gevestigd in Sydney en rapporteert hij aan Dean LaPierre, BHSI’s Global Chief Underwriting Officer, vastgoed en zeevaart.

“Cam heeft een sleutelrol gespeeld bij de groei van onze vastgoed en technische lijnen zaken in Australië”, aldus Dean LaPierre. “Als lid van ons wereldwijde underwriting leiderschapsteam zal hij een bredere bijdrage leveren aan onze zaken door samen te werken met onze regionale underwriting teams terwijl ze klanten en makelaars wereldwijd de stabiliteit bieden van BHSI’s financieel sterke capaciteit, onze langetermijn marktverbintenis en onze underwriting expertise.”

Berkshire Hathaway speciale verzekering (www.bhspecialty.com) biedt commerciële eigendoms-, ongevallen-, beroepsaansprakelijkheids-, directie- en beroepsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheid, borgtocht-, zeevaart-, reis-, ongevallen- en ziektekosten-, medische stop loss-, huiseigenaren- en multinationale verzekeringen. De feitelijke en definitieve dekkingsvoorwaarden voor alle productlijnen kunnen variëren. Het onderschrijft op het papier van Berkshire Hathaway’s National Indemnity groep van verzekeringsmaatschappijen, die financiële sterkte ratings van A++ van AM Best en AA+ van Standard & Poor’s hebben. Berkshire Hathaway Specialty Insurance is gevestigd in Boston en heeft kantoren in Atlanta, Boston, Chicago, Columbia, Dallas, Houston, Indianapolis, Irvine, Los Angeles, New York, Plymouth Meeting, San Francisco, San Ramon, Seattle, Stevens Point, Adelaide, Auckland, Barcelona, Brisbane, Brussel, Keulen, Dubai, Dublin, Frankfurt, Hongkong, Kuala Lumpur, Londen, Lyon, Macau, Madrid, Manchester, Melbourne, München, Parijs, Perth, Singapore, Sydney, Toronto en Zürich.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JoAnn Lee / +1 617.936.2937

Check out our twitter: @NewsNovumpr