02:19 uur 04-05-2023

Aquyre Biosciences kondigt benoeming aan van F. Samuel Eberts III als CEO en voorzitter van de raad van bestuur, en oprichter Bertrand de Poly als Chief Strategy & Technology Officer

WESTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Aquyre Biosciences, Inc. kondigde vandaag de benoeming aan van F. Samuel Eberts III tot Chief Executive Officer en voorzitter van de raad van bestuur. Oprichter Bertrand de Poly zal de rol van Chief Strategy & Technology Officer bekleden en zich richten op strategie en technologische ontwikkeling, naast zijn voortgezette functie in de raad van bestuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230503005763/nl/

F. Samuel Eberts III, Chief Executive Officer and Chairman of the Board of Directors (Photo: Business Wire)

F. Samuel Eberts III, Chief Executive Officer and Chairman of the Board of Directors (Photo: Business Wire)

Deze ontwikkeling in het management heeft tot doel het bedrijf naar de volgende groeifase te brengen, en bouwt voort op recente prestaties, waaronder de aanvaarding van een manuscript voor een klinische studie met Johnson & Johnson aan de Universiteit van Boston en het Fox Chase Cancer Center. De studie zal worden gepresenteerd op de bijeenkomst van de American Thoracic Society in Washington, DC op 19-24 mei 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emily Ritacco

Director of Marketing

eritacco@aquyre.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr