08:40 uur 02-05-2023

Toonaangevend supply chain-bedrijf HAVI en leider op het gebied van supply chain-technologie Kinaxis bundelen hun krachten om plannings- en analysemogelijkheden voor snelbedieningsrestaurants te transformeren

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), de autoriteit op het gebied van wendbaarheid voor snelle, zelfverzekerde besluitvorming in de toeleveringsketen in een onvoorspelbare wereld, en HAVI, een toonaangevend wereldwijd supply chain-bedrijf, bundelen hun krachten om te voorzien in ultramoderne oplossingen voor supply chain-planning en -analyse voor de unieke behoeften van leiders in de Quick Service Restaurant (QSR)-industrie. HAVI, al klant van Kinaxis, en Kinaxis leveren geavanceerde oplossingen die optimaal gebruik maken van het RapidResponse®-platform van Kinaxis en de meer dan vier decennia aan supply chain-expertise van HAVI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230501005716/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties

Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr