18:56 uur 02-05-2023

Odimma Therapeutics stelt € 2 miljoen zeker om de voorbereiding te voltooien van haar eerste klinische studie bij mensen

STRAATSBURG, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Odimma Therapeutics, een biotechnologiebedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde kankerimmunotherapie, kondigt vandaag een seed fondsenwerving van € 2 miljoen aan om de voorbereiding veilig te stellen van haar eerste klinische studie bij mensen met ODI-2001, een innovatieve, toonaangevende gepersonaliseerde immunotherapie tegen kanker.

Deze financieringsronde wordt gesteund door Capital Grand Est, Alsace Business Angels, Angels Santé, historische oprichters en partners, verschillende nieuwe Business Angels en BpiFrance.

In de afgelopen maanden heeft Odimma Therapeutics de experimenten voor bewijs van werkzaamheid van haar voornaamste product ODI-2001 voltooid in verschillende moeilijk te behandelen preklinische kankermodellen. Parallel hiermee heeft het bedrijf het farmaceutische proces voor de productie van ODI-2001 gewaarborgd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pascale Balducchi

Chief Business Officer

p.balducchi@odimma-therapeutics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr