23:18 uur 02-05-2023

Interactive Brokers lanceert aangepaste indexering voor geregistreerde beleggingsadviseurs

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR) heeft vandaag de lancering aangekondigd van aangepaste indexering voor geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA’s), een nieuwe directe indexeringsoplossing waarmee RIA’s klantportfolio’s kunnen personaliseren.

Aangepaste indexering stelt RIA’s in staat om aangepaste portfolio’s voor hun klanten te creëren die rechtstreeks de onderliggende effecten van een index bezitten in plaats van een traditioneel indexfonds te kopen. Deze aanpak biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om portfolio’s aan te passen aan specifieke beleggingsdoelstellingen, en om specifieke aandelen op te nemen of uit te sluiten op basis van ESG-voorkeuren en andere factoren. In tegenstelling tot traditioneel ETF-beleggen, heeft aangepaste indexering geen kostenpercentage en wordt het geleverd met lage minima, waardoor RIA’s beleggingen kunnen aanpassen en personaliseren aan de behoeften van hun klanten.

Il testo originale del presente annuncio, redatto nella lingua di partenza, è la versione ufficiale che fa fede. Le traduzioni sono offerte unicamente per comodità del lettore e devono rinviare al testo in lingua originale, che è l’unico giuridicamente valido.

Contacts

Contactpersonen voor Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr