11:23 uur 02-05-2023

Estée Lauder tekent veelgeprezen model Imaan Hammam als nieuwe Global Brand Ambassador

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Estée Lauder kondigt een van de grootste modesterren, het Nederlandse supermodel Imaan Hammam, aan als haar nieuwste Global Brand Ambassador. Imaan voegt zich bij de huidige selectie van wereldwijd talent van Estée Lauder, waaronder Adut Akech, Ana de Armas, Amanda Gorman, Bianca Brandolini D’Adda, Carolyn Murphy, Grace Elizabeth, Karlie Kloss, Kōki en Yang Mi. De eerste campagne van Imaan vangt aan in juli 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230501005399/nl/

Estée Lauder Signs Acclaimed Model Imaan Hammam as New Global Brand Ambassador (Photo: Business Wire)

Estée Lauder Signs Acclaimed Model Imaan Hammam as New Global Brand Ambassador (Photo: Business Wire)

“Imaan is snel een icoon in de mode-industrie geworden,” aldus Justin Boxford, Global Brand President, Estée Lauder en AERIN Beauty. “Afgezien van haar fenomenale energie, charisma, schoonheid en drive, is het haar passie en toewijding om overal voor jonge vrouwen te pleiten die diep verbonden zijn met de kernwaarden van ons merk en ons zullen helpen onze consumenten wereldwijd te blijven inspireren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tara Connaughton

tconnaugh@estee.com

Katie Gunn

kagunn@estee-lauder.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr