19:56 uur 01-05-2023

ProAmpac brengt geavanceerde duurzame verpakkingsoplossingen en innovatief leiderschap naar Interpack 2023

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider in flexibele verpakkingen en materiaalwetenschap zal zijn producten tentoonstellen op Interpack, een wereldwijde vakbeurs voor de verpakkingsindustrie, in hal 10, stand D21. Het evenement vindt van 4 tot en met 10 mei plaats in Düsseldorf, Duitsland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230501005446/nl/

ProActive Recyclable R-2050 is a high-performance mono PE recyclable film that features superior heat resistance, excellent directional tear for easy opening and various barrier properties available to suit even the most sensitive products. (Photo: Business Wire)

ProActive Recyclable R-2050 is a high-performance mono PE recyclable film that features superior heat resistance, excellent directional tear for easy opening and various barrier properties available to suit even the most sensitive products. (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd om dit jaar terug te zijn op Interpack en onze duurzame vernieuwde verpakkingsoplossingen te laten zien, samen met onze uitgebreide mogelijkheden in Europa, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met onze recente toevoegingen, zoals digitaal printen, zakjes met schenktuit en aseptische verpakkingen, en onze inzet voor ESG-doelstellingen, dragen wij een steentje bij aan de nieuwste innovaties in flexibele verpakkingen”, aldus Adam Grose, chief commercial officer voor ProAmpac.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Molly Speer

ProAmpac

(513) 551-1255

Media@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr