18:36 uur 01-05-2023

Loop Energy en MYNT kondigen leverings- en distributieovereenkomst aan in Australië

VANCOUVER, British Columbia & BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Loop Energy™ (TSX: LPEN), een ontwikkelaar en fabrikant van op waterstof brandstofcellen gebaseerde oplossingen, en MYNT First Element, een toonaangevende Australische fabrikant van stroomgeneratoren, kondigt met trots een strategisch partnerschap aan voor de productie van elektrische waterstofgeneratoren. Volgens de overeenkomst worden de waterstof brandstofcelmodules van Loop Energy in de Purple H2-generatoren van MYNT geïntegreerd. De Purple H2 is ontworpen om een alternatieve schone energieoplossing te bieden voor dieselgeneratoren in basislasttoepassingen voor klanten in de mijnbouw, industrie en bouw. Het akkoord werd ondertekend na de succesvolle marktintroductie van de Purple H2-productlijn in het eerste kwartaal van 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen over de verkoop van Loop Energy:
George Rubin | Tel: +1 604.222.3400 | george.rubin@loopenergy.com

Mediavragen voor Loop Energy:
Ethan Hugh | Tel: +1.604.222.3400 ext. 304 | ethan.hugh@loopenergy.com

Vragen voor MYNT First Element:
Gary Radford | Tel: 0407 793 982 | gary.radford@myntgroup.com.au

Check out our twitter: @NewsNovumpr