13:27 uur 27-04-2023

VigiPay uit Nigeria kiest AI-oplossing van ThetaRay voor AML-bewaking

Op Lagos gebaseerde financiële fintech upgrade naar een door AI aangedreven systeem voor geavanceerde detectie van witwaspraktijken en schendingen van sanctielijsten

LAGOS, Nigeria & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– VigiPay, een Nigeriaanse fintech die digitale betaaldiensten aanbiedt, en ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-aangedreven transactiebewakingstechnologie, hebben vandaag aangekondigd dat ze zullen samenwerken om de groeiende activiteiten van VigiPay te beschermen. tegen het witwassen van geld, schendingen van sancties en andere risico’s van financiële criminaliteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230427005161/nl/

VigiPay makes payments easy and simple. (Photo: Business Wire)

VigiPay makes payments easy and simple. (Photo: Business Wire)

Door middel van de overeenkomst zal ThetaRay de SONAR AML-oplossing aan VigiPay leveren, een cloudgebaseerd platform voor het bewaken en screenen van transacties dat de vroegste tekenen van geavanceerde witwasactiviteiten kan detecteren. Het nieuwe systeem zal VigiPay in staat stellen om veilige groei, naleving van de regelgeving en transparantie van consumententransacties te bereiken met de uitbreiding van transactievolumes en waardediensten voor zowel binnenlandse als grensoverschrijdende betalingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay

Nina.gilbert@thetaray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr