05:22 uur 27-04-2023

Verimatrix XTD wint 2023 Global Infosec Award

Verimatrix uitgeroepen tot ‘Hot Company in Mobile App Security’

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het versterken van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag aan dat Verimatrix XTD (Extended Threat Defense) een 2023 Global Infosec Award heeft ontvangen van Cyber Defense Magazine (CDM), een van de belangrijkste nieuwsbronnen op het gebied van cyberbeveiliging in het bedrijfsleven en bij de overheid.

De onderscheiding voor Verimatrix XTD in de categorie Hot Company in Mobile App Security onderstreept de unieke, krachtige innovaties waarmee organisaties hun mobiele apps eenvoudig en kosteneffectief kunnen beschermen tegen bedreigers die deze willen gebruiken om de verbonden onderneming en/of haar klanten aan te vallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor investeerders van Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Mediacontacten voor Verimatrix:

USA

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr