16:49 uur 27-04-2023

Jack en Laura Dangermond geëerd met Conservation Visionary Award

Esri-oprichters erkend door International Land Conservation Network voor milieu-inspanningen

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– In december 2022 sloten de VS zich aan bij een internationale coalitie die zich ertoe verbindt 30 procent van het land en de oceanen van de planeet te beschermen tegen 2030, een initiatief dat bekend staat als 30 by 30. Dit is een inherent geografische kwestie en een belangrijk instrument dat al wordt gebruikt om dit doel te bereiken is de cartografische technologie. Esri, de wereldleider in locatie intelligentie, loopt al sinds de oprichting voorop in het toepassen van kaarten en analyses van natuurbehoud. Een belangrijke missie van de oprichters Jack en Laura Dangermond is het begrijpen van het verband tussen de mens en de planeet om een duurzamere wereld op te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel : 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr