15:35 uur 27-04-2023

Intersolar Europe: Agrivoltaics – Verwerven van zonne-energie

MUNICH & PFORZHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De wereldbevolking groeit, evenals de vraag naar voedsel. Om de klimaatcrisis aan te pakken heeft de wereld zowel landbouwgrond als oppervlakten voor de toepassing van fotovoltaïsche energie (PV) nodig. In overeenstemming met de tijdgeest, brengt landbouw-PV beide werelden samen: landbouw en hernieuwbare energieopwekking. Zonnepanelen die op velden worden gebouwd, kunnen ons sneller in de nieuwe energiewereld brengen en tegelijkertijd belangrijke landbouwopbrengsten beschermen. Daarom zal Intersolar Europe – ‘s werelds grootste beurs voor de zonne-industrie – zich op dit onderwerp richten. Samen met het Frans-Duitse bureau voor energietransitie (DFBEW) zal Intersolar Europe nieuwe bedrijfsmodellen en beste praktijken uit Frankrijk en Duitsland presenteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230427005415/nl/

Trend topic Agrivoltaics will be presented at Intersolar Europe 2023 in Munich, Germany. (Photo: Solar Promotion GmbH)

Trend topic Agrivoltaics will be presented at Intersolar Europe 2023 in Munich, Germany. (Photo: Solar Promotion GmbH)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peggy Zilay

Woordvoerder

The smarter E Europe

+49 7231 58598-240

zilay@solarpromotion.com

Juliane Heermeier

Account manager

+49 151 41482446

juliane.heermeier@fischerappelt.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr