21:17 uur 26-04-2023

OpSec Group, een wereldleider in oplossingen voor merkbescherming, gaat naar beurs op Nasdaq door voorgestelde bedrijfscombinatie met Investcorp Europe Acquisition Corp I

  • Het portfolio van producten, diensten en oplossingen van OpSec Group is ontworpen om de end-to-end levenscyclus van merk- en IP-optimalisatie, de generatie van inkomsten en bescherming aan te pakken.
  • Investcorp Europe is van mening dat de financiële resultaten van de OpSec Group overtuigend zijn met een geschatte pro-forma totale omzet van ongeveer $ 218 miljoen in boekjaar 2023 (eindigend op 31 maart 2023), samen met een uitbreiding van de EBITDA-marge van boekjaar 2021 t/m boekjaar 2023.
  • De verwachte pro forma ondernemingswaarde van het gecombineerde bedrijf is ongeveer $ 426 miljoen.
  • Deze transactie wordt ondersteund door een backstop van $ 50 miljoen door de sponsor van Investcorp Europe, waarbij tot $ 199 miljoen aan bruto transactieopbrengsten beschikbaar is voor de OpSec Group, onder voorbehoud van aflossingen door de aandeelhouders van Investcorp Europe.
  • De transactie zal gedeeltelijk groei-initiatieven financieren en het portfolio van de kernoplossingen van de OpSec Group uitbreiden door middel van productontwikkeling en mogelijke overnames.
  • Een webcast van een conference call met de leiding van de OpSec Group en Investcorp Europe en de bijbehorende presentatie voor beleggers is beschikbaar op https://www.opsecsecurity.com/investors/.

LONDEN & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– OpSec Group, een wereldleider in oplossingen voor merkbescherming en beheer van intellectueel eigendom (IP), en Investcorp Europe Acquisition Corp I (Nasdaq: IVCB) (‘Investcorp Europe’), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden, hebben vandaag aangekondigd dat ze een definitieve bedrijfscombinatieovereenkomst zijn aangegaan die ertoe zou leiden dat OpSec Group een naamloze vennootschap wordt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230426005424/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Dan Brennan – ICR

OpSecPR@icrinc.com

Beleggers:

Ryan Flanagan

OpSecIR@icrinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr