12:09 uur 26-04-2023

Nieuwe film van Ariel roept een pertinente vraag op: “Groei je samen of uit elkaar?”

De nieuwe film van de al lang bestaande #ShareTheLoad-beweging van Ariel belicht de langetermijneffecten van ongelijke verdeling van taken op relaties en spoort meer mannen aan om de last te delen (#ShareTheLoad)

78% van de vrouwen heeft zin om zich terug te trekken uit de relatie vanwege de door hun ervaren belasting

65% van de vrouwen voelt een emotionele afstand tot hun partner; hiervan heeft 92% het gevoel dat de afstand in de loop van de tijd groter is geworden

74% van de vrouwen heeft het opgegeven om te praten over het verdelen van de last in huis

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Om de bekroonde #ShareTheLoad-beweging verder vooruit te helpen, lanceerde Ariel onlangs een nieuwe film ‘See the signs #ShareTheLoad’.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005937/nl/

Ariel’s latest ‘See the signs ShareTheLoad’ film spotlights long-term impact of unequal distribution of chores on relationships (Photo: Business Wire)

Ariel’s latest ‘See the signs ShareTheLoad’ film spotlights long-term impact of unequal distribution of chores on relationships (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arun Iyer +919820801058

Check out our twitter: @NewsNovumpr