21:13 uur 26-04-2023

Mythical Games en Polkadot bundelen hun krachten om de volgende generatie gaming mogelijk te maken

Mythical Chain migreert van een private Ethereum-keten naar een Polkadot-parachain, waardoor beide ecosystemen met miljoenen gebruikers worden uitgebreid

Mythical Games lanceert ook een ‘Superchain’ voor het Mythos-ecosysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de interoperabele multichain-technologie van Polkadot om meer gamingleiders naar Web3 te halen en te zorgen voor nieuwe interactieve ervaringen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mythical Games, een gametechnologiebedrijf van de volgende generatie, heeft plannen aangekondigd om de Mythical Chain naar het Polkadot-ecosysteem te migreren. Hiermee wordt Ethereum achtergelaten ten gunste van het gedecentraliseerde en interoperabele multichain-netwerk. Als onderdeel van deze baanbrekende stap zal Mythical Games ook een Mythos ‘Superchain’ introduceren en lanceren ten voordele van het Mythos-ecosysteem – een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die is opgericht om de toetredingsdrempels voor game-ontwikkelaars te verminderen – op Polkadot.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230426005435/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

K.C. Maas

kc.maas@wachsman.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr