14:36 uur 26-04-2023

Effectencommissie van de Bahama’s opent consultatieperiode voor DARE Bill, 2023

NASSAU, de Bahamas–(BUSINESS WIRE)– De effectencommissie van de Bahamas (de Commissie) heeft vandaag de Digital Assets and Registered Exchanges (DARE) Bill 2023 ter raadpleging gepubliceerd. De DARE Bill 2023 breidt de definitie en de lijst van bedrijfsactiviteiten op het gebied van digitale middelen uit en bevat krachtige bepalingen inzake bescherming van consumenten en beleggers, risicobeheer en marktinnovatie en -ontwikkeling. Het wetsvoorstel versterkt de financiële en rapportagevereisten voor bedrijven die digitale middelen bezitten en de vereisten met betrekking tot: 1) bewaarneming en bewaarportefeuillediensten; 2) exploitatie van een beurs voor digitale middelen; 3) adviesverlening over en beheer van digitale middelen; 4) verlening van uitzetdiensten; en 5) een alomvattende aanpak van de regulering van stablecoins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSBERICHT
Contact: DAREmedia@scb.gov.bs

Check out our twitter: @NewsNovumpr