13:25 uur 26-04-2023

Diatech Pharmacogenetics kondigt investering van TA aan voor strategische groei-initiatieven

De investering van TA ondersteunt de uitbreiding van Diatech van diagnostiek voor precisiegeneeskunde naar de wereldmarkt

JESI, MARCHE, Italië–(BUSINESS WIRE)– Diatech Pharmacogenetics (“Diatech” of “de onderneming”), een leider in farmacogenetica en diagnostiek voor precisiegeneeskunde bij kanker, heeft vandaag aangekondigd dat TA Associates (“TA”), een toonaangevende wereldwijde private equity firma, een definitieve overeenkomst heeft getekend om een strategische groei-investering in de onderneming te doen. Als onderdeel van de transactie zal minderheidsinvesteerder Alto Partners zijn belang in de onderneming volledig terugtrekken. De oprichter en het managementteam van Diatech zullen een meerderheidsbelang in de onderneming behouden en nauw samenwerken met TA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230426005182/nl/

Diatech produceert en distribueert testoplossingen voor genomics om genmutaties en genetische verschillen te identificeren die doelwitten zijn van gepersonaliseerde kankertherapieën en die de respons van patiënten op specifieke behandelingen beïnvloeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maggie Benoit
Communicatiemanager, TA
mbenoit@ta.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr