23:56 uur 26-04-2023

Airship luidt nieuw tijdperk van klantervaring in, binnen en buiten mobiele apps

‘s Werelds eerste no-code native App Experience Editor geeft marketeers en ontwikkelaars de vrijheid om te dromen, te ontwerpen, te implementeren en te itereren, waardoor waardecreatie versneld wordt van maanden tot minuten

Nu kunnen merken campagnes, native app-ervaringen en experimenten verenigen in de gehele klantlevenscyclus, inclusief e-mail, dynamische coupons en generatieve AI op bedrijfsniveau

PORTLAND, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Uit inkomstenverslagen en branche-onderzoek blijkt dat mobiele apps het digitale centrum van de klantervaring zijn, met meer dan drie keer meer inkomsten die worden gegenereerd via app-klanten dan via niet-app-klanten. Ondanks deze kans op waardecreatie verbeteren veel merken de app-retentiecijfers al jarenlang niet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230426005351/nl/

Airship’s new no-code App Experience Editor accelerates value creation from months to minutes by allowing anyone to quickly design, deploy and iterate rich, multi-screen app experiences with full native performance, accessibility and measurement without ongoing developer support and app updates. Surveys, like the example above, can be integrated into onboarding and activation experiences for progressive first- and zero-party data collection, while full design control, precise previews and unified journeys and experiments open up ever-expanding creation capabilities. (Graphic: Business Wire)

Airship’s new no-code App Experience Editor accelerates value creation from months to minutes by allowing anyone to quickly design, deploy and iterate rich, multi-screen app experiences with full native performance, accessibility and measurement without ongoing developer support and app updates. Surveys, like the example above, can be integrated into onboarding and activation experiences for progressive first- and zero-party data collection, while full design control, precise previews and unified journeys and experiments open up ever-expanding creation capabilities. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Noord-Amerika:

Deidre Wright

Airship

+1 415-223-0832

deidre.wright@airship.com

Kali Myrick

Kali Myrick Communications

+1 503-580-4645

kali@kalimyrick.com

EMEA:

Ana Williams

Airship

+44 (0)20 3405 5160

press@airship.com

Pauline Delorme

Tyto PR

+44 (0)20 3934 8882

Airship@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr