23:36 uur 25-04-2023

Sara Moss gaat met pensioen bij Estée Lauder Companies

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft The Estée Lauder Companies Inc. (NYSE: EL)(‘ELC’) aangekondigd dat Sara Moss, vice-voorzitter van The Estee Lauder Companies, de beslissing heeft genomen om per 1 juli 2023 met pensioen te gaan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005172/nl/

Sara Moss to retire from The Estée Lauder Companies

Sara Moss to retire from The Estée Lauder Companies

Sara’s uitzonderlijke carrière bij The Estée Lauder Companies begon in 2003 toen ze bij de organisatie kwam als Executive Vice President en General Counsel, een functie die ze bekleedde tot 2019, toen ze werd gepromoveerd tot vice-voorzitter. Sara, een erkend opinieleider, samenwerkingspartner en scherp juridisch en zakelijk strateeg, was tijdens haar dienstverband een vertrouwd adviseur van het bedrijf, de Raad van Bestuur en de familie Lauder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties:
Jill Marvin
jimarvin@estee.com

Beleggersrelaties:
Rainey Mancini
rmancini@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr