02:54 uur 25-04-2023

Currys selecteert LTIMindtree als belangrijkste digitale transformatiepartner

LONDEN & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het als belangrijke digitale transformatiepartner is geselecteerd door Currys, toonaangevende leverancier van technologieproducten en -diensten in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens dit vijfjarige contract zal Currys gebruikmaken van LTIMindtree’s uitgebreide bedrijfsadvies voor de detailhandel en technologische mogelijkheden om de volgende fase van omnichannel transformatie aan haar consumenten en medewerkers te leveren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230421005273/nl/

Arron D’Aubney, Chief Technology Officer, Currys and Srinivas Rao, EVP & Chief Business Officer, LTIMindtree at the signing ceremony. (Photo: Business Wire)

Arron D’Aubney, Chief Technology Officer, Currys and Srinivas Rao, EVP & Chief Business Officer, LTIMindtree at the signing ceremony. (Photo: Business Wire)

Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op LTIMindtree’s succesvolle aanbod van een verbonden en zeer gepersonaliseerde omnichannel winkelervaring voor de consumenten van Currys in meerdere markten sinds 2022. De afgelopen 12 maanden is gebleken dat omnichannel het voorkeursmodel is voor consumenten en Currys wil deze trend verder ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:

LTIMindtree

Shambhavi Revandkar | Shambhavi.revandkar@ltimindtree.com | +91 9769509545

Currys plc

Corporatepr@currys.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr