01:19 uur 21-04-2023

Incyte kondigt goedkeuring door Europese Commissie aan van Opzelura® (ruxolitinib) crème voor de behandeling van niet-segmentale vitiligo met aantasting van het gezicht bij volwassenen en adolescenten

  • Opzelura® (ruxolitinib) crème is de eerste goedgekeurde behandeling in de Europese Unie (EU) om repigmentatie bij niet-segmentale vitiligo aan te pakken
  • Fase 3-gegevens ter ondersteuning van de goedkeuring laten zien dat behandeling met Opzelura resulteerde in verbeterde gezichts- en totale lichaamsherpigmentatie, aanhoudende en continue verbeteringen met een langere behandelingsduur

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) heeft vandaag aangekondigd dat de Europese Commissie (EC) een handelsvergunning heeft verleend voor Opzelura® (ruxolitinib) crème 15 mg/g voor de behandeling van niet-segmentale vitiligo met aantasting van het gezicht bij volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Catalina Loveman

+1 302 498 6171

cloveman@incyte.com

Ela Zawislak

+41 21 343 3113

ezawislak@incyte.com

Beleggers
Christine Chiou

+1 302 274 4773

cchiou@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr