19:36 uur 20-04-2023

SoftServe ontvangt Outstanding Partner of the Year Award van NVIDIA

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een toonaangevend bedrijf voor softwareontwikkeling en IT-advies, heeft de Outstanding Impact Partner of the Year award van NVIDIA ontvangen als erkenning voor haar significante impact in verschillende landen en expertisegebieden, waaronder prestaties op het gebied van design.

Als lid van het NVIDIA Partner Network (NPN) heeft de samenwerking van SoftServe met NVIDIA geleid tot baanbrekende vooruitgang voor bedrijven als Valeo, een wereldleider op het gebied van mobiliteit. SoftServe gebruikte onlangs de Omniverse-technologie van NVIDIA om fotorealistische duplicaten van fysieke verlichtingsproducten in een virtuele ruimte te creëren voor Valeo’s autoverlichtingsproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Neal

VP Marketing

mneal@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr