17:30 uur 20-04-2023

Pepper Advantage ziet tekenen van toenemend wanbetalingsrisico in Spaanse woninghypotheekmarkt

  • Pepper Advantage, een wereldwijde aanbieder van kredietinformatie, heeft gegevens gepubliceerd over de Spaanse residentiële hypotheekmarkt die wijzen op mogelijke toekomstige stijgingen van kredietvoorzieningen.
  • Het voorspellende model van Pepper Advantage gebruikt real-time gegevens op basis van mislukte terugbetalingen of Direct Debit Rejections (DDR’s), afgeleid van de verwerking van miljoenen betalingen voor een reeks leners en leningtypes.

LONDEN & MADRID–(BUSINESS WIRE)– Pepper Advantage, een wereldwijd kredietinformatiebedrijf, heeft gegevens vrijgegeven die wijzen op een mogelijke toekomstige toename van kredietvoorzieningen in de Spaanse residentiële hypotheekmarkt. Met behulp van gegevens afkomstig van zijn credit intelligence platform kan Pepper Advantage betalingsproblemen – of Direct Debit Rejections (DDR’s) – in real time volgen en zo een beeld opbouwen van de stress bij kredietnemers in de portefeuilles van woninghypotheken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eterna Partners
PepperAdvantage@eternapartners.com
+44 07503 408 251

Check out our twitter: @NewsNovumpr