12:49 uur 20-04-2023

Forrester erkent Majid Al Futtaim als EMEA-ontvanger van Customer-Obsessed Enterprise Award 2023

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Forrester (Nasdaq: FORR) kondigde vandaag aan dat retailholding Majid Al Futtaim (MAF) de winnaar is van de eerste Customer-Obsessed Enterprise Award in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De prijs bekroont organisaties die klanten, bij alles wat ze doen, centraal stellen om de bedrijfsgroei te versnellen, klanten te behouden en een grotere betrokkenheid van werknemers mogelijk te maken. MAF wordt geëerd tijdens CX EMEA, die in Londen en digitaal op 10-11 mei 2023 wordt gehouden.

MAF is uitgeroepen tot de EMEA ontvanger van Forrester’s Customer-Obsessed Enterprise Award voor het investeren in, ontwerpen en leveren van kenmerkende klantervaringen voor miljoenen klanten die in contact komen met het netwerk van winkelcentra, hotels en andere etablissementen van het bedrijf in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naomi Thomas

nathomas@forrester.com
+44 (0)7917184752

Check out our twitter: @NewsNovumpr