22:55 uur 20-04-2023

Cognite versnelt waarderealisatie voor Asset Performance Management via Industry Application Suite versie 2.0

Cognite verbetert suite van branchetoepassingen, waardoor organisaties met veel activa het Industrial DataOps-platform van het bedrijf, Cognite Data Fusion®, verder kunnen benutten voor Asset Performance Management-gebruiksscenario’s

OSLO, Noorwegen & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldleider op het gebied van industriële software, heeft vandaag versie 2.0 aangekondigd van zijn industrietoepassingspakket: Cognite Maintain, Cognite InField en Cognite InRobot. De applicaties bevatten geavanceerde mogelijkheden om Asset Performance Management (APM)-gebruiksscenario’s op het gebied van betrouwbaarheid, activiteiten en onderhoud aan te pakken. Ze bieden out-of-the-box oplossingen die bovenop Cognite’s Industrial DataOps-platform, Cognite Data Fusion®, draaien om de waarderealisatie van APM-investeringen te versnellen voor organisaties met veel activa in productie, energie, en elektriciteit en hernieuwbare energiebronnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Vice President, Global PR Cognite

Michelle.Holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr