17:29 uur 20-04-2023

Certn Background Screening krijgt 30 miljoen dollar steun van Export Development Canada

Canadese Crown Corporation investeert in de wereldwijde uitbreiding van de startup

VICTORIA, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Certn, een leider in online achtergrondcontroles en identiteitsverificatie, aangekondigd dat het een extra US $30M aan Series B-financiering heeft verworven, waarvan meer dan US $29.5M afkomstig is van Export Development Canada (EDC). Tot op heden heeft Certn meer dan 114 miljoen dollar aan risicokapitaal opgehaald, waarvan 80 miljoen dollar via de laatste Serie B ronde. Deze extra financiering helpt Certn, dat een jaar geleden het Britse Credence Background Screening overnam, om zijn revolutionaire technologie voor achtergrondonderzoek uit te breiden naar de EMEA-markten.

Deze extra ronde volgt op een periode van recordomzetgroei van 14533% van 2018 tot 2022 – waardoor Certn het op één na snelst groeiende Canadese bedrijf is volgens het Deloitte Canada’s Technology Fast 50™ programma.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor media vragen:

Gabe Velenosi

Certn

media@certn.co

Media
Export Development Canada

1-888-222-4065

media@edc.ca

Check out our twitter: @NewsNovumpr