19:04 uur 19-04-2023

Werknemers van Kioxia ontvangen van het Japanse ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie een prijs voor wetenschap en technologie

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Kioxia Corporation, een wereldleider in geheugenoplossingen, kondigde vandaag aan dat zijn medewerkers de onderscheiding voor wetenschap en technologie door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie hebben ontvangen, voor hun uitvinding van een driedimensionaal flashgeheugen met hoge dichtheid en de productiemethode daarvan, waardoor de geheugencapaciteit sterk toeneemt en de productiekosten dalen.

De jaarlijkse prijs wordt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie toegekend aan personen die uitstekende prestaties hebben geleverd op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en die het begrip van wetenschap en technologie in Japan hebben bevorderd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kota Yamaji

Public Relations

Kioxia Holdings Corporation

+81-3-6478-2319

kioxia-hd-pr@kioxia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr