22:09 uur 19-04-2023

StrategyBlocks 6 wordt gelanceerd, vereenvoudiging van ideeën voor strategische planning

Nieuwe component, StrategyBlocks Ideas, biedt bedrijven een intuïtieve integratie van ideeën in de strategie

AUCKLAND, Nieuw-Zeeland–(BUSINESS WIRE)– StrategyBlocks, de toonaangevende, cloudgebaseerde oplossing voor strategische planning, portfoliobeheer en uitvoering, kondigde vandaag de nieuwste release aan van zijn strategisch managementplatform, StrategyBlocks 6 (SB6). Naast een revisie van de interface en een vernieuwde homepage die meer duidelijkheid en gebruiksgemak biedt, bevat SB6 een nieuwe, eigen ideeënfunctie. StrategyBlocks Ideas helpt organisaties een grotere betrokkenheid binnen het team te faciliteren, waardoor het eenvoudiger wordt om aanbevelingen, voorstellen en kansen op elk niveau te benutten. Als de belangrijkste oplossing in strategische software, is StrategyBlocks 6 doelgericht ontworpen om de gemeenschappelijke problemen van organisaties van elke omvang aan te pakken, met inbegrip van hoe de strategie het best kan worden gecommuniceerd, uitgevoerd en gevolgd, hoe rapporten effectief kunnen worden gegenereerd voor het uitvoerende team en het bestuur, en hoe veranderingen binnen de organisatie kunnen worden genavigeerd, gezien vanuit strategische planning en uitvoering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natalee Gibson

Songue PR voor StrategyBlocks

natalee@songuepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr