15:03 uur 19-04-2023

stc Group biedt een van ‘s werelds breedste netwerkdekkingen om de pelgrimservaring in Mekka te verrijken

  • 92 zenders geïnstalleerd in de Masjid Al Haram (de Heilige Moskee) met de meest geavanceerde digitale technologieën
  • Het initiatief draagt bij aan het versterken van de positie van het Koninkrijk als een toonaangevende digitale hub in de MENA-regio

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– stc Group is erin geslaagd bij te dragen aan het schenkingsfonds van koning Abdulaziz door Mekka te voorzien van de breedste netwerkdekking via zijn in-building oplossing (IBS). Door middel van zijn best-in-class diensten en geavanceerde digitale oplossingen, heeft de groep naadloze, snelle en ononderbroken connectiviteit vergemakkelijkt voor pelgrims die religieuze rituelen uitvoeren in Mekka, in overeenstemming met de voortdurende inspanningen van het Koninkrijk om pelgrims de beste en nieuwste digitale diensten te bieden voor een veilige en verrijkte ervaring.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005924/nl/

stc King Endowment project (Photo: AETOSWire)

stc King Endowment project (Photo: AETOSWire)

Als onderdeel van de inspanningen om de connectiviteit in het Koninkrijk te versterken, voorzag stc Group de King Abdulaziz Endowment van zeven communicatietorens met een oppervlakte van 1,5 miljoen vierkante meter – een van de grootste dekkingsgebieden in Saoedi-Arabië, meer dan 18.600 antennes, meer dan 800 kleine picocellen om nabijgelegen frequenties te dekken en 92 uitzendstations met 4 LTE-netwerkexploitanten. De installatie van deze technologieën en infrastructuur zal zorgen voor uitgebreide netwerkdekking binnen het Endowment-gebouw om hoge netwerkprestaties te garanderen.

De groep installeerde ook het eerste CDD digitaal gedistribueerde antennesysteem in het Midden-Oosten ter voorbereiding op de implementatie van de vijfde generatie netwerkdienst in de komende maanden. Het zal ook een schenkingsfonds ontwikkelen om een duurzame digitale infrastructuur op te zetten en de ontwikkeling van digitale producten en oplossingen in Saoedi-Arabië te bevorderen om de positie van de natie als een digitale hub in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te versterken.

Dit initiatief is in lijn met de inzet van stc Group om een steeds meer verbonden wereld te bouwen, terwijl het leven van individuen en gemeenschappen wordt verrijkt door communicatiediensten van wereldklasse te bieden die geavanceerd en betrouwbaar zijn.

stc Group blijft de digitale gereedheid van de Heilige Moskee en de omliggende gebieden garanderen om miljoenen Umrah-artiesten en bezoekers te bedienen tijdens het Umrah-seizoen.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Weber Shandwick
Alaa Rajeh
Directeur – PR & Communicatie, arajeh@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr