14:30 uur 19-04-2023

NIPPON KINZOKU heeft buizen met kleine diameter en “oppervlakprecisie aan de binnenkant” op de markt gebracht

Commercialisering van binnendiameter φ0.5mm en oppervlakteruwheid Ra0.5μm of minder is bereikt

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– NIPPON KINZOKU CO.,LTD. (TOKYO: 5491) (Hoofdkantoor: Minato-ku, Tokyo) kondigde aan dat het een buis met “hoog nauwkeurige binnenzijde” met kleine diameter (fijne buis) met een binnendiameter van φ0,5mm op de markt heeft gebracht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005009/nl/

The inner surface roughness is greatly improved compared to conventional products and the inner surface has a good shape close to a perfect circle. (Graphic: Business Wire)

The inner surface roughness is greatly improved compared to conventional products and the inner surface has a good shape close to a perfect circle. (Graphic: Business Wire)

Buizen met hoog nauwkeurige binnenzijden worden vervaardigd door een “dobbelsteen” in de binnendiameter in te brengen en uit te trekken. Als de binnendiameter kleiner is, zelfs als de “dobbelsteen” wordt ingebracht, zal de dikte tijdens het trekken veranderen en zal het gedrag van de “dobbelsteen” in de pijp niet stabiel zijn, waardoor het moeilijk wordt de precisie van het binnenoppervlak te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Afdeling verkoopontwikkeling.

NIPPON KINZOKU CO.,LTD.

E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry

Check out our twitter: @NewsNovumpr