06:06 uur 19-04-2023

MIR M van Wemade presenteert geëvolueerde tokenomics met WEMIX$-betaling

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– De tokenomics van de blockbuster MMORPG MIR M: Vanguard & Vagabond (hierna ‘MIR M’) van Wemade is op 18 april geüpgraded.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005644/nl/

MIR M heeft zijn tokenomics geüpgraded en de intergame-economie uitgebreid via het WEMIX-ecosysteem (afbeelding: Wemade)

MIR M heeft zijn tokenomics geüpgraded en de intergame-economie uitgebreid via het WEMIX-ecosysteem (afbeelding: Wemade)

Ten eerste is het WEMIX$-betalingssysteem geïmplementeerd in MIR M. Gebruikers kunnen in-game producten kopen met contant geld (USD) of met pWEMIX$, die 1:1 kunnen worden ingewisseld tegen WEMIX$. En de intergame-economie is verder uitgebreid met de toevoeging van een nieuwe functie waarmee gebruikers andere Game Tokens uit het WEMIX-ecosysteem kunnen ruilen met pWEMIX$ om betalingen te doen.

Party Dungeon Governance is ook toegevoegd. Gebruikers die willen deelnemen aan Party Dungeon content, moeten DOGMA staken in de Governance Staking Pool voor elk personage.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR Manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr