15:18 uur 19-04-2023

Grünenthal kondigt plaatsing van 300 miljoen euro obligatie aan

AKEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– NIET VOOR VERSPREIDING OF VRIJGAVE, DIRECT OF INDIRECT, AAN NIEUWSDIENSTEN IN DE VERENIGDE STATEN OF VOOR VERSPREIDING IN DE VERENIGDE STATEN, AUSTRALIË, CANADA OF JAPAN, OF ENIG ANDER RECHTSGEBIED WAAR DE VERSPREIDING OF VRIJGAVE ONWETTIG ZOU ZIJN.

Grünenthal GmbH (de “Onderneming”) kondigde vandaag de prijsbepaling aan van 300 miljoen euro totale hoofdsom van 6,75% senior secured notes, met een looptijd tot 2030 (de “Notes”). De Notes zullen tegen 100% worden uitgegeven. De Notes werden buiten de Verenigde Staten aangeboden op basis van Regulation S, onder de Securities Act van 1933, zoals herzien (de “Securities Act”).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Florian Dieckmann

Tel: 0241-569-2555

E-mail:florian.dieckmann@grunenthal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr