14:36 uur 19-04-2023

Enamine en Endogena Therapeutics – een succesvolle, meerjarige samenwerking op het gebied van geneesmiddelenonderzoek

KYIV, Oekraïne–(BUSINESS WIRE)– Enamine Ltd., een aanbieder van diensten op het gebied van geneesmiddelenonderzoek, uitgerust met ‘s werelds grootste collecties bouwstenen, fragmenten en screeningsamenstellingen, heeft een update gegeven over haar langdurige onderzoekssamenwerking met Endogena Therapeutics AG, een biotechbedrijf in een klinische fase, dat zich richt op de ontwikkeling van endogene regeneratieve geneesmiddelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230419005119/nl/

Enamine biedt Endogena zijn geïntegreerde capaciteit op het gebied van medicinale chemie, ter ondersteuning van Endogena’s opsporingsprogramma’s voor kleine moleculen op het gebied van het vinden van hits, hit-to-lead en lead-optimalisatie.

De bedrijven werken sinds 2019 samen onder een Full Time Equivalent (FTE) -model. De twee ontdekkingspartners hebben hun onderzoekssamenwerking tot op heden voortgezet, de onderzoeksrelatie is niet beïnvloed door de oorlog in Oekraïne.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Enamine Ltd.
Michael Bossert

m.bossert@enamine.net

Endogena Therapeutics
info@endogena.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr