00:29 uur 19-04-2023

Armis verbetert zijn CAASM-oplossing (Cybersecurity Asset Attack Surface Management)

Met de nieuwe functionaliteit kunnen organisaties beter hiaten in beveiligingscontroles opsporen, compliancerapportages en -audits voorbereiden, technische schulden vaststellen en hun CMDB’s verbeteren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf op het gebied van zichtbaarheid van activa en beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het de functies van zijn CAASM-oplossing (Cybersecurity Asset Attack Surface Management) heeft verbeterd, waardoor beveiligingsteams de mogelijkheid krijgen om uitdagingen op het gebied van zichtbaarheid van activa en blootstelling te overwinnen. Beveiligingsteams zullen hun algemene beveiligingspositie kunnen verbeteren, door ervoor te zorgen dat beveiligingscontroles, beveiligingshouding en blootstelling van bedrijfsmiddelen worden begrepen en hersteld.

De proliferatie van activa in organisaties heeft de behoefte aan een betere zichtbaarheid vergroot, maar helaas wordt het beheer van die activa meestal uitgevoerd met behulp van meerdere IT- en beveiligingsoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Rebecca Cradick,

Senior directeur, wereldwijde communicatie,

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr