15:00 uur 18-04-2023

Volvo’s EX90 elektrische SUV wordt voorzien van SunLike LED-verlichting van Seoul Semiconductor

  • SunLike LED-technologie gekozen door Volvo
  • Eerste toepassing in productievoertuigen, een vervolg op woonruimten, ziekenhuizen, scholen, musea en tuinbouwinstallaties
  • Verhoogt het comfort van de passagiers, zoals een beter geheugen, beter visueel comfort, nabootsing van natuurlijk licht, enz.

ANSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ:046890), een wereldwijd bedrijf voor optische halfgeleiders, heeft aangekondigd dat de nieuwe Volvo EX90 Electric SUV voorzien zal worden van zijn SunLike LED-lampen. Dit is de eerste toepassing van de SunLike-technologie met zonnespectrum in productievoertuigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005622/nl/

Volvo EX90 met de SunLike technologie (links)/Vergelijkende grafiek van het kleurengamma tussen SunLike en algemene LED's (rechts) (Afbeelding: Business Wire)

Volvo EX90 met de SunLike technologie (links)/Vergelijkende grafiek van het kleurengamma tussen SunLike en algemene LED’s (rechts) (Afbeelding: Business Wire)

SunLike, voor het eerst ter wereld ontwikkeld en in massaproductie genomen door Seoul Semiconductor, is een gezonde lichttechnologie die natuurlijk licht nabootst en de biologische 24-uurscyclus van een menselijk lichaam beschermt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung

+82-1566-2771

jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr